Heart of Stones

Start Bandet Ljud & Bild Våra låtar Kontakt


Bandet

Heart of Stones

Heart of Stones har spelat ihop i över 30 år och medlemmarna är Jonny Haag på leadsång, Patrik Lindström på keyboard & sång, Conny Björkdahl trummor, Anders Eriksson gitarr & sång och Per Grundtman bas, sång & inspirerande mellansnack.

Repertoaren sträcker sig över 6 årtionden med tyngdpunkten på 60- och 70-talscovers. Namnet Heart of Stones refererar naturligtvis till The Rolling Stones. En hel del Stoneslåtar finns med på repertoaren som omfattar drygt 150 låtar av ca 70 olika band/artister. Även om en del av låtarna har många år på nacken så finns det alltid både 20-åringar och 50-åringar som sjunger med och kan varje textrad. Bra låtar håller!

Heart of Stones är flitigt anlitade på bröllop, företagsevent, kulturevenemang och födelsedagsfester för att bara nämna några sammanhang. Heart of Stones motto är ”It’s Only Rock ’n’ Roll” och det står för deras filosofi att musik ska vara roligt. ”En helkväll med äkta spelglädje” är ett omdöme som ofta hörs och ”Norrköpings mesta coverband” var en tidningsrubrik. Bandet håller ofta i introtävlingar, refrängtävlingar och annat på fester vilket höjer stämningen rejält under lekfulla former. It’s only Rock ’n’ Roll, som sagt!

Anders Eriksson

Jonny Haag

Patrik
Anders Eriksson
gitarr & sång
Jonny Haag
sång
Patrik Lindström
keyboard & sång
Per
               Grundtman Conny

Per Grundtman
bas & sång
Conny Björkdahl
trummor

 

 

Facebook Följ oss på Facebook

trummor


    

 


Heart of
       Stones